Diagnose

Kompetanse og tidsriktig utstyr

Vi har kunnskap og utstyr til å kunne utføre de fleste bilreparasjoner. Vi har bl.a. tilgang til Mekotech Plus, Mekonomens eget tekniske oppslagsverk, med informasjon om bilenes elektroniske systemer, serviceintervaller og –omfang, monteringsanvisninger for kamreimskift og mye mer. Vi benytter også Mekotech Diagnose, et av markedets mest komplette og avanserte system for diagnose og feilsøking i moderne bilelektronikk. Avhengig av bilmodell kan vi feilsøke motorstyringen, ABS, SRS, klimaanlegg, automatgirkasser, kjøresperre etc.

Mekonomen videreutdanner seg også løpende og har tilgang til Mekotech Support, hvor dem kan innhente informasjon som måtte mangle i det lokale verkstedet.

Den elektroniske delekatalogen Mekotech Sys og administrasjonsprogrammet Mekotech Office er ytterlig to programmer som vi benytter i verkstedet. Disse gir oss anledning til å gi deg et raskt og oversiktlig tilbud, basert på bilens registreringsnummer, inkluderende arbeid og deler. Det samme utstyret benyttes også for å bestille deler i den lokale Mekonomen Butikken.